www.oefenrooster.nl

De oefenrooster App werkt in combinatie met www.oefenrooster.nl. Via de App kunt u ook mobiel alle belangrijke informatie over oefenen binnen uw post raadplegen. Daarnaast kunt u met de App ook het dienstrooster van uw post inzien, en beschikt u via het menu item korpsleden altijd over de meest recente contactinformatie van de leden van uw post.
   
Oefenrooster App - Loginscherm 

Login schermMiddels uw inlognaam en het aan u verstrekte wachtwoord, krijgt u toegang tot alle postinformatie die voor u van belang is. Iedere gebruiker van de App heeft een eigen inlognaam en wachtwoord waarmee u inlogd en eventueel ook de eigen gegevens kunt beheren (via het menu item "Mijn Gegevens")
   
Oefenrooster App - Menu Structuur 

Menu Structuur van de App

Via de Menu knop links boven in het scherm komt u in het hoofdmenu. Selecteer het programma onderdeel waar u naar toe wilt navigeren door er op te klikken.  
Oefenrooster App - Startscherm 

Startscherm

Nadat u bent ingelogd komt u in het startscherm van de oefenrooster App. In het startscherm ziet u meteen de eerstkomende oefeningen die gepland staan. Door op de oefening te klikken krijgt u de details van deze oefening te zien.


  
Oefenrooster App - Overzicht Oefeningen 

Overzicht Oefeningen

Via het menu item oefeningen krijgt u een compleet overzicht van alle oefeningen voor het lopende kwartaal, plus de oefeningen die gepland staan in de eerste twee weken van het volgende kwartaal. In het overzicht van de oefeningen is al een verdeling gemaakt in het maandelijks overzicht, en de Realistische oefeningen op een oefencentrum. Door op een specifieke oefening te klikken krijgt u alle detail van deze geplande oefening te zien.


  
Oefenrooster App - Dienstrooster 

Dienstrooster

Als u vanuit het hoofdmenu op het item dienstrooster klikt, krijgt u een overzicht waarin per week wordt aangegeven welke groep de dienstdoende groep is, welke groep bijspringt in de dag situatie (tijdens kantoor uren) en wie er bevelvoerder van dienst is.


  
Oefenrooster App - Korpsleden 

Alfabetisch Overzicht Korpsleden


Alle adresgegevens van u korpsleden overzichtelijk en up to date bij de hand. Korpsleden kunnen hun eigen NAW gegevens, telefoonnummer en email adres wijzigen, hierdoor beschikt u altijd over de laatste wijzigingen. Door op het email adres van een korpslid te drukken kunt u snel een email naar iemand sturen, via de APP kunt u tevens direct iemand bellen door op het telefoonnummer van de betreffende persoon te klikken.
  
Oefenrooster App - Details Korpsleden 

Detailgegevens Korpsleden

Door in het overzicht korpsleden een specifiek korpslid te selecteren krijgt u alle beschikbare gegevens van dit korpslid te zien. Naast functie en specialisatie zijn ook alle contact gegevens van deze persoon beschikbaar. Door op het email adres van een korpslid te drukken kunt u snel een email naar iemand sturen, via de APP kunt u tevens direct iemand bellen door op het telefoonnummer van de betreffende persoon te klikken.